"[...] jeden z najlepszych zespołów jakie widziałem na naszych scenach. Nikt u nas tak nie gra."
Sławek Turkowski, Jazz Radio, Warszawa

Zespół założony w 2001 roku w Inowrocławiu przez znanych i doświadczonych muzyków, którzy z biegiem czasu odkryli właściwe proporcje receptury zawierającej wszystko to, co kręci najbardziej: energetyczny i taneczny miks rhythm and bluesa i rock and rolla, doprawiony szczyptą swingu i soulu. Ten koktajl muzyczny nazwali blues’n’roll i wykonują go jako jedyni w Polsce. To muzyka pełna pozytywnych wibracji, które nie pozwalają spokojnie usiedzieć w miejscu. Jej uzupełnieniem są polskie teksty śpiewane przez urokliwą wokalistkę oraz oryginalny wizerunek sceniczny. Aktualnie grupa promuje najnowszy, szósty album o tytule "Życie zaczyna się w piątek."

dyskografia:
* Bez Ciebie [2003]
* Gra w piki daje wyniki (Jaromi & Szulerzy) [2004, wzn. 2009]
* Pilnuj się! [2005]
* Koniec tygodnia [2008]
* Blues'n'roll [2012]
* Życie zaczyna się w piątek [2014]
Nagrania grupy ukazały się również na wielu składankach i antologiach.



skład zespołu:
Natalia Abłamowicz - śpiew
Marcin Szulkowski - gitara
Dominik Abłamowicz - harmonijka, śpiew
Marek Wikarski - gitara basowa, kontrabas
Miłosz Szulkowski - perkusja